HTML

Bohém napok

még párolog az űrhajóm, kint az esti kertben... nem lesz itt semmi különös... csak a szokásos agymenéseim

Critical Mass

CriticalMass 2008.04.20.

Címkék

Címkefelhő

másrésztek

2008.04.11. 13:05

Másrészt viszont megindító, ahogy próbál törődni velem, ahogy próbál megmenteni, és tudom, hogy ha nem lennék ilyen ostobán önfejű és konok természet, akkor jobban tudnám értékelni. De mivel az vagyok, csak azt a szándékot érzem ki belőle, hogy magához láncoljon. Nem akarom, hogy megmentsenek, én akarom csinálni, én akarom megmenteni magam. Más úgysem tudna.

Másrészt viszont én is elég kretén tudok lenni. Bennem is van annyi önzés, mint benne.

Másrészt viszont szeretném nem elvágni a szálakat, egyet sem, senkivel sem, hogy mikor majd rendbehoztam a személyes kis káoszom, akkor kibogozhassam ezeket is... és bizonyára addig még kötök pár csomót is, ahogy magamat ismerem.

Másrészt viszont segítségre mindenkinek szüksége van... néha elég csak egy széles váll, egy kedves mosoly, egy hízelgő bók, egy nemvárt figyelmesség, egy nagyonvárt levél, egy megnyugtató szó, egy szívből jövő ölelés...

1 komment

Címkék: ego

A bejegyzés trackback címe:

https://danaidak.blog.hu/api/trackback/id/tr20421169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viplady 2008.04.11. 16:38:34

NŐ vagy a javából :)
süti beállítások módosítása