HTML

Bohém napok

még párolog az űrhajóm, kint az esti kertben... nem lesz itt semmi különös... csak a szokásos agymenéseim

Critical Mass

CriticalMass 2008.04.20.

Címkék

Címkefelhő

Újra

2014.11.09. 13:26

Mindig megpróbálok újra írni, mert érzem a szükségét... csak nincs mikor.

Teljesen újrakezdeni az életed egy idegen országban az a téma, amiről még érdemes is lenne, hátha másokat is érdekel. Azt hiszem meg fogom próbálni.

Péntek este végre sikerült, évek óta elöször, úgy rendesen szétcsapni magam két barátnőm társaságában. Ez egyébként egy vicces élethelyzet, mert ők mindketten tősgyökeres brittek és azt gondolnátok, hogy van kultúrális szakadék köztünk, pedig egyáltalán nincs. Annyira hasonló a humorunk, hogy nehéz elképzelni, hogy két teljesen különböző helyről érkeztünk. Az egyetlen típusú poén, amit nem tudok fogni, az olyan, amikor például valami régi tévéműsorral kapcsolatban kialakult szállóige a poén, de szerencsére ők roppant előzékenyen mindig elmagyarázzák kérdés nélkül, hogy közös inerciarendszerbe helyezzenek.

Mindenesetre mostanra angolul is megy a visítva röhögés totál szétcsapva.

Szólj hozzá!

Címkék: bohém kultúrsokkk

A bejegyzés trackback címe:

https://danaidak.blog.hu/api/trackback/id/tr796880335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása