HTML

Bohém napok

még párolog az űrhajóm, kint az esti kertben... nem lesz itt semmi különös... csak a szokásos agymenéseim

Critical Mass

CriticalMass 2008.04.20.

Címkék

Címkefelhő

örömködős

2008.04.10. 20:07

A hüvösvölgyi bicikliúton ma csupa olyan geil jelző jutott csak eszembe, hogy balzsamos, bódító... ecetera. Mert az van bódító, nehéz, mézes virágillat mindenhol, ahol egy talpalatnyi zöld van. Tavasz van. És most, hogy újra érzek szagokat, átjár tőle az életöröm. Gondok ide vagy oda, tavasz van. És ez jó. Nagyon jó.

2 komment

Címkék: ego

A bejegyzés trackback címe:

https://danaidak.blog.hu/api/trackback/id/tr81420278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Galad · http://www.galad.freeblog.hu 2008.04.11. 07:44:34

...háát, én spec tiszta szívből rühellem a tavaszt. Igen, szép, meg rügyfakadás, meg minden, de próbálj meg reggel fél nyolckor úgy felöltözni, hogy délután négykor is jó legyél benne. A hormonális megkergülés, meg egy külön szomorú sztori. Kamaszkoromban, minden tavasszal kaptam egy kosarat. Az a része oké, hogy ablakon kinézve, végre napot látok, meg zöld fákat, meg minden, de nem tudok elvonatkoztatni az előzőektől :).

2008.04.11. 08:55:14

A szempontod, azért más, mint a legtöbb bringásé... te az egész napod bringán töltöd (sosem tudom, hogy irigykedjek rád, vagy sajnáljalak, mikor olvasom a küzdelmeid :) ).
Egyébként én is fél nyolckor jövök el, és sokszor csak este megyek haza, egyszerűen úgy oldom meg, hogy fázom... reggel álmosan, és este berúgva jólesik :)
süti beállítások módosítása