HTML

Bohém napok

még párolog az űrhajóm, kint az esti kertben... nem lesz itt semmi különös... csak a szokásos agymenéseim

Critical Mass

CriticalMass 2008.04.20.

Címkék

Címkefelhő

húúbazzeg

2008.02.10. 11:26

Az elmúlt évek minden berúgását ezennel le kell fokozzam egyszerű szalonspiccé. Jajj. Próbálok utánagondolni, hol rontottam el. Nem mintha elférne bármiféle gondolat, a hasogatás mellett a fejemben. Mindig panaszkodtam, hogy sosem tudom elveszteni teljesen a fonalat... sajnos mindig mindenre emlékszem, legyen az bármennyire kínos, és valamiért balgán hittem, hogy jobb lenne nem emlékezni, mint csak úgy csinálni, mint aki nem emlékszik... tévedtem. Pontosan tudni, hogy milyen kínos voltam, sokkal jobb, mint csak sejteni, hogy minden valószínűség szerint még annál is kínosabb... nah mindegy, borítsa a feledés homálya.

Az este vége egyáltalán nincs meg. Csak nézem a képeket és csodálkozom (pölö, hogy mit csinál épp Jack azzal a piros szalaggal, vajon). 

Sajnos az a rész már nagyon is megvan, hogy épp a lelkemet is kihányom, és minden, amit kárenyhítés céllal juttatok tápcsatornámba azonnal visszafordul, hogy a mosogatóban wcben kössön ki. Sosem voltam még olyan szarul... jó, hogy elmúlt.
Nem iszom többet. (nah peeersze)

2 komment

Címkék: ego agyament bohém

A bejegyzés trackback címe:

https://danaidak.blog.hu/api/trackback/id/tr92333329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

turais75 2008.02.10. 12:10:18

francia pruszikot csinált, egyébként

2008.02.11. 07:24:24

hm, rili? És vajon mi célból? Áhh, hagyjuk... még a jelenetre sem emlékszem, nemhogy a csomóra.
süti beállítások módosítása