HTML

Bohém napok

még párolog az űrhajóm, kint az esti kertben... nem lesz itt semmi különös... csak a szokásos agymenéseim

Critical Mass

CriticalMass 2008.04.20.

Címkék

Címkefelhő

improvizál

2008.03.04. 10:11

Tegnap spenótos juhtúrós metéltet csináltam. Sosem csináltam még hasonlót, de mint Gz oly bölcsen megjegyezte.... biztos kézzel improvizálok, ha kajáról van szó. Aztán miután elpusztította a saját tetemes adagját, kivette a kezemből az én fél tányéromat is...
Ööö, eztmosthogy? - Nem azt mondtad, hogy nem akarsz hízni? Megmentelek.
Kösz.

1 komment

Címkék: ego gasztro

A bejegyzés trackback címe:

https://danaidak.blog.hu/api/trackback/id/tr76364961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andi 2008.03.09. 15:39:01

Dá! Közkinccsé tennéd hogyan készül a spenótos juhtúros metélt? Szerintem szeretném. Tegnap pont spenótot készítettem, és eszembe jutott, hogy nemrég erről írtál. Köszi. andi
süti beállítások módosítása