HTML

Bohém napok

még párolog az űrhajóm, kint az esti kertben... nem lesz itt semmi különös... csak a szokásos agymenéseim

Critical Mass

CriticalMass 2008.04.20.

Címkék

Címkefelhő

gerinc, koponya, szívüreg

2008.02.13. 01:00

Valamikor a szombati nap folyamán érlelődött meg bennem a gondolat (nem tudom akkor-e, mikor nyílt szexuális ajánlatot tettünk egymásnak egy számomra félig idegennel, egy ebédlőasztalnál... vagy, amikor egész éjjel hánytam és az este végén gondolkodtam), hogy elérkeztem a mélyponthoz. Innen már csak egyfelé vezet út.... hogy merre az döntés kérdése. Gerincvelőből élni már unok, szívből élni még félek.... marad hát az agy. A tudatos döntések, az elvek és kötelességek által kikövezett út.

Tehát...

Azóta sem ittam egy kortyot sem (ami a múlt hetem fényében nagy hőstett), szedem a gyógyszerem rendesen, nem keresem a lehetőséget a bulikra... de a lájtosakra azért elmegyek... majd teázom, vagy ilyesmi. Tudom, tudom, übergáz. De most ez lesz.

Kivételt képez a szülinapom... ott megiszom majd két pohár bort.

3 komment

Címkék: zene ego

A bejegyzés trackback címe:

https://danaidak.blog.hu/api/trackback/id/tr84337123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Galad · http://www.galad.freeblog.hu 2008.02.13. 08:11:02

attól függ, hogy gáz-e, hogy hány éves vagy. Pontosabban nem a lájt a kérdés, hanem a hc. Ha kamasz vagy a hc az alap, a fekvehányás. 21-25ig még elmegy, ha erölteti az ember, afölött már valami problémára utal, ha abból van több. Ugyanakkor csak akkor van értelme lájt bulizni, ha így is érzed, mert elég kínos, ha magadban, belül lerókázod az asztalt az erölködéstől (ez saját tapasztalat), mert az biza látszik kívülről is. Csak ennyit akartam mondani.

2008.02.13. 08:29:50

asszem hánytam fekve már eleget... persze csak képletesen, szobatiszta egy állat vaok. volt erős kamaszkor is, lájtos ifjúkor, aztán meg ez az őrület itt a közelmúltban. van, hogy kicsit elég. pölö most.

forter 2008.02.13. 14:12:13

kell tartani néha pár hetes szünetet.
hidd el, utána sokkal jobban fog esni
:)
süti beállítások módosítása