HTML

Bohém napok

még párolog az űrhajóm, kint az esti kertben... nem lesz itt semmi különös... csak a szokásos agymenéseim

Critical Mass

CriticalMass 2008.04.20.

Címkék

Címkefelhő

életképek

2008.02.08. 09:16

Tegnap este kiderült, hogy tényleg tud kobudozni. Előkapott egy ilyen páros fegyvert... sai, vagy mi és elkezdett hadonászni gyakorlatozni vele... ijesztő volt. És én meg is ijedtem.

Fáraszt a fárasztó fahumora... főleg reggel. Deazért üldögélek a konyhában és rötyögök... gúnyolódom, visszagúnyolódik... mosolygok (reggel, vazz, ÉN... nemhiszemel)

Reggel kikisértem a kocsihoz (az ébredés utáni nikotin és szénmonoxid szintem helyreállítása ürügyén), kapartuk a jeget... együtt.

jó ez

4 komment

Címkék: ego szerelem

A bejegyzés trackback címe:

https://danaidak.blog.hu/api/trackback/id/tr53330519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Susy 2008.02.08. 09:50:00

Szia babám! Esküszöm, hangosan röhögök, amikor olvaslak....Az egy dolog, hogy vén picsa /bocs.../ vagyok, és nem mindennel értek egyet, de üde reggeli szórakozás a blogodat követni. Te! Miért nem hiszed el, hogy bele vagy esve a paliba!!!!!Senki sem tökéletes, Te sem, de jól érzitek magatokat együtt, örülj ennek és ne agyalj, ne az augusztust keresd, mert nem az volt az "igazi"....Ami szegény anyádat illeti, ne haragudj rá, biztosan ő is aggódik érted, meg a mi agyunkkal nehéz felfogni, hogy valaki vállalja a "deviáns" szerepét olykor. Te még azt is bevállalod, amit el sem követtél....Hidd el ez is csak "kompenzáció", hogy a kis érzékeny lelked ne sérüljön annyira, ha valami csalódás ér....Ha pedig beindul a hormonháztartásod, és rájössz, hogy gyereket akarsz, többet egy pohárnál nem fogsz inni még rosét sem....Szerintem Te tudod magad kontrollálniMost így jó neked, de szerintem őrült nagy változások előtt állsz....Mondtam már Neked, hogy boszorkány vagyok.....Puszizlak nagyon, te "rosszcsont" Zsuzsi

phnb 2008.02.08. 10:09:14

Nekem meg főzzél haveri alapon hagymás rostélyost plz! :)

2008.02.09. 00:22:59

Susy, nem eszik azt olyan forrón :-)

2008.02.09. 00:24:14

phnb,
jaj ne nyígjál már, hozzál húst, krumplit. :)
süti beállítások módosítása