HTML

Bohém napok

még párolog az űrhajóm, kint az esti kertben... nem lesz itt semmi különös... csak a szokásos agymenéseim

Critical Mass

CriticalMass 2008.04.20.

Címkék

Címkefelhő

még vihar előtt

2008.01.27. 22:17

Hm, a combfix és a szoknya közé befújó menetszél egész tavaszias volt tegnap... akkor még nem ilyen viharos, hideg. A glancot (váltócipőstül, retikülöstül jah) a színház okán éreztem szükségesnek, a biciklizést meg mert utálok már másképp haladni.

Először Lacához szállítottam le a túléléséhez szükséges fájdalomcsillapítót, majd a Castroban vedlettem át hülyepicsává, ahol phnb már kikérte az én túlélésemhez szükséges capuccinót...
Aztán Örkény színház, ahol nem a színházteremben, hanem az előtérben volt a performansz... ott van a színházi büfé is. Naésugye mivel színházi előadás közben még sosem söröztem, éshátugye az nem lehet, hogy egy ilyen alkalmat kihagyjak, hát nosza.
Mind az előadást, mind az utána következő berúgást a Castroban sikeresnek minősítettem.

Szükségesnek találom még megjegyezni, hogy az a nagyon részeg kis vörös, aki komoly mennyiségű rosé elfogyasztása után elkezdte csapni a szelet egy lánynak... mi több egy komoly férjes asszonynak... nna az nem én voltam, és bárminemű hasonlóság csakis a véletlen műve lehet. Jajj.

1 komment

Címkék: agyament bohém

A bejegyzés trackback címe:

https://danaidak.blog.hu/api/trackback/id/tr65314303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérkretén 2008.01.28. 08:29:59

Ha én menetszél lehetnék,
Egy lányt megkergetnék...
süti beállítások módosítása