HTML

Bohém napok

még párolog az űrhajóm, kint az esti kertben... nem lesz itt semmi különös... csak a szokásos agymenéseim

Critical Mass

CriticalMass 2008.04.20.

Címkék

Címkefelhő

32

2008.02.25. 09:11

Csudijó hétvégém volt.
A szombat kora reggeli széchenyi fürdőzéssel, ami pár igen megalázó sakkpartival ért véget (gyakorolnom kell, baszics), a meglepetés kalandparkkal, amit a barátaim szerveztek szombat délutánra... az esti iszogatós szülinapi bulival*, a koránkelős vasárnappal... még a lakásfelújításommal is haladtunk, Gz segítségével. Délután ebéd apáméknál, aztán kártyázás Marconál, Bercivel és Gz-vel. Tökéletes hétvége volt... a tegnapi peches dupladefekt, a kalandpark miatt sajgó összes izmom, a hosszúra nyúlt éjszaka miatti kialvatlanságom, és a megszaporodott számú éveim ellenére. Annyira jó most minden, hogy várom, mikor üt be valami szörnyű. Ehh, de pozitívak vagyunk.


*bytheway, köszönöm mindenkinek, aki ott volt, meg azoknak is akik ott akartak lenni, de nem tudtak... meg a többi jókívánságot is... jólesett tényleg (meghatottan hüppög). Azért annak külön örültem, hogy tényleg senki nem hozott tortát, annyirengeteg gyertyával... kiábrándító lett volna... így meg csak egy jó kis buli volt.

Szólj hozzá!

Címkék: ego barátok barkács

A bejegyzés trackback címe:

https://danaidak.blog.hu/api/trackback/id/tr49353400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása