HTML

Bohém napok

még párolog az űrhajóm, kint az esti kertben... nem lesz itt semmi különös... csak a szokásos agymenéseim

Critical Mass

CriticalMass 2008.04.20.

Címkék

Címkefelhő

rb: jár a zenevonat

2007.11.11. 04:18

Azt hiszem ma nagyon meg fogjátok kapni a részeteket kalandjaimból....
Pedig nincs internetem (ezen a héten már harmadszor vágja el a kábelt egy magát bizonyára humanistának hazudó, ámde titkon embergyűlölő honfitársunk... vagy fogjuk az arab terroristákra... vagy a nyuszira...) ma este megint... sebaj, majd reggel megkapjátok.

Késő estig szekrényt raktunk össze Reával, ami azt is jelenti, hogy bármilyen szórakozóhelyre csak tíz után sikerült elindulnom.

Ma a gödör klub helyett inkább L-hez csatlakoztam, egy karaoke partira, egy hajón, aminek a vége persze az lett, hogy a megfelelő mennyiségű alkohol elfogyasztása után megint énekelhettem... na mit?...
hát perszehogy LGT-ét...
"megyünk majd elhagyott s felszedett pályán,
megyünk majd, s kergetünk csillagokat...
jár a zenevonat, ó, a zenevonat"... oh yeah.
(Tábla kéne a nyakamba... vigyázat mikrofonra veszélyes! Egyébként nem ment rosszul... megadtam az alaphangot az embertelen dallal... és még hamis sem voltam... és innentől nem volt megállás.)

Aztán madzaggal, aki szintén csatlakozott L-hez, az este egy adott pontján, leléptünk, hogy megnézzük mit is csinál M és zsü a Mono-ban (amely szórakozóhely nevét bizonyára az ott szóló monoton zenének köszönheti).
Na ehhez a helyhez már komolyabb szerekre volt szükség, mint az ötödik bacardim... de egyébként teljesen rendben van a hely... még a közönségével sem volt baj.
Egyébként eléggé zavar mostanában, hogy nem bírok másképp tekineni a pasikra, mint szexuális tárgyakra... talán mert nem érintenek meg... kicsit most jégből vagyok... és csak a barátokat tudom szeretni, akiket már tudom miért... nincs kedvem kitalálni, hogy xy-t miért is kéne.

Akkor léptünk le, amikor az utolsó ciginket is elszívtuk... az utolsót felesben.
Aztán az Andrássyn érzékeny búcsút vettünk egymástól (tényleg kicsit elérzékenyültem... madzag iszonyat jófej volt egész este... hihetetlen módon, nem csak meghallgatta hagymázas történeteimet, hanem még úgy is csinált, mint aki élvezi... imádtam érte

Aztán rámtört egy hihetetlen erejű zabálóroham, ami egy gyrosszal kezdődött, majd egy McDonaldsban végződött...

hát ez volt a ma éjszaka...

Szólj hozzá!

Címkék: barátok bohém

A bejegyzés trackback címe:

https://danaidak.blog.hu/api/trackback/id/tr93233212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása